Hoi, ik ben Marten

De basgitaar is het coolste instrument dat er is! Als de basgitarist in de band begint met spelen, dan vallen alle stukjes op hun plek en klinkt de muziek zoals die moet klinken. Van pop, rock en funk tot jazz en metal, met een basgitaar kun je alle kanten op. Wat is er gaver dan lekkere lage noten spelen die iedereen door zijn hele lijf kan voelen?

Er is niets mooier dan muziek maken samen met anderen. Met een rotsvaste baspartij, een pakkend loopje en een blitse lick op zijn tijd: als bassist zorg je voor de basis!

Met basgitaar spelen kun je al jong beginnen, vanaf een jaar of 9. Voor jonge bassisten en beginners met kleine handen zijn er kleinere basgitaren te koop. Een prima beginnersbas heb je al voor 200 – 250 euro. Je hebt ook een (kleine) versterker nodig om thuis te oefenen. Vraag de docent om advies bij de aanschaf!

In mijn baslessen ontdek en ontwikkel jij je eigen muzikaliteit, smaak en spelplezier. Binnen een paar lessen kan je eenvoudige nummers meespelen. Na een jaar spelen veel leerlingen al in een band!

Op je basgitaar ga je aan de slag met allerlei stijlen en leer je zelf eigenzinnige baspartijen bedenken.